Crypto-Kassa.nl

Wie zijn wij?

KonaCom is uw verkooppunt voor de PundiX XPOS in Nederland, België en andere landen. Wij bestaan vanaf 2010 en zijn specialist in moderne kassasystemen. Naast de XPOS hebben wij de professionele kassaoplossingen van GASTROFIX en Pepperkorn in ons assortiment.

Door onze jarenlange ervaring op de kassamarkt, maar ook met de moderne en hedendaagse betaalmethoden en crypto kunnen wij u goed van dienst zijn.

Onze supportafdeling help u daarnaast graag met al uw vragen en de eerste inrichting van uw crypto-kassa.

Onze producten:

GASTROFIX is ruim 20 jaar de leverancier van horeca kassa systemen en kassasoftware. De enige leverancier van het modulaire en professioneel kassasysteem voor iPad, iPod & iPhone dat alle eisen van restaurants, hotels en de gehele service en catering markt afdekt.

Pepperkorn is een iPad, iPod en iPhone kassasysteem geschikt voor de small business and retail. Ondernemers kunnen gemakkelijk de kassa inrichten naar haar voorkeuren. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke backoffice maakt het gemakkelijk overzicht te houden over de inkomsten van de onderneming.

Pundi X is het kassasysteem dat Cryptocurrency gemakkelijk en toegankelijk maakt voor de massa. Met behulp van intuïtieve software en een op maat gemaakte terminal zorgt Pundi X voor een excellente ervaring op het gebied van Cryptocurrency betalingen.